Eli nyt aloitan legacyni. Ensimmäinen nettiin laittamani jakso :D Pahoittelen kirjoitusten ja kuvien laatua... Pitää muuttaa kuvien laatu paremmaksi. Yritän parhaani mukaan edes suurinpiirtein noudattaa LC:n sääntöjä. Mutta pieniä rikkeitä voinee katsoa läpi sormien :)

 

2165990.jpg

Tässä näemme siis perustajan, Aitina Aoiwing (oli taas mielikuvitusta nimeä keksiessä :D). Aitinalla on, kuten näkyy, hieman poikkeuksellinen ihon, hiusten ja silmien väri. Korvatkin ovat hieman suipot, mikä ei tosin näy kovin selvästi.

 

2166012.jpg

Matkalla uuteen kotiin. Aitina istui taksissa hiljaa mietiskellen. Hän ei muistanut mitään menneisyydestään eikä perheestään. Hänen täytyisi aloittaa alusta uudessa naapurustossa ilman muistoja tai ystäviä. Pelkkä ajatuskin kauhistutti Aitinaa.

 

2166014.jpg

Perille saavuttuaan Aitina ei voinut muuta, kuin katsella tonttia kauhusta kankeana. Tilaa oli valtavasti ja rahaa tuskin lainkaan. Miten tästäkin selvittäisiin. "Pakko tässä on kuitenkin katto pään päälle saada", Aitina totesi. Rakennusmiehiin ei rahattomalla nuorella naisella kuitenkaan ollut rahaa, joten kaikki pitäisi tehdä itse.

 

2166069.jpg

Eikä mennytkään pitkään, kun tontilla oli jo epämääräinen pieni mökki pystyssä. Mitään ylimääräistä ei ollut varaa ostaa. "Kai tuo ihmisasumuksesta käy...", Aitina tuumasi.

 

2166043.jpg

Ilman rahaa ei kuitenkaan pitkälle pötkitä, joten Aitinan oli hankittava töitä sairaalasta. Ensimmäinen työpäivä oli kamala. Kaikki työntekijät tuijottivat Aitinaa, tämän oudon ulkonäön vuoksi. Yksi lääkäreistä tarjoutui myös tarkistamaan Aitinan terveydentilan.

 

2166099.jpg

Aitina ei jaksanut enää. "Ei tästä tule mitään. Kaikki pitävät minua outona. Miten ikinä voin löytää itselleni miestä, jos kaikki pitävät minuun vähintään kymmenen metrin etäisyyttä" No pakko kai sitä on silti yrittää.

 

2166056.jpg

Ja se yrityshän palkittiin. Aitina lähti kiertelemään kaupunkia eikä mennyt pitkää, kun eteen sattui varsin komea mies. Mies esittäytyi Kari Murheeksi. Mielenkiintoinen sukunimi... Voisiko tämä mies hyväksyä Aitinan?

 

2166066.jpg

"Älä katso minua. Tiedän, että näytän oudolta ja rumalta." Aitina valitti, mutta Kari vain totesi, että hänestä Aitina oli varsin kaunis.

 

2166061.jpg

Vaikka Kari oli ilmoittanut pitävänsä Aitinaa kauniina, eivät muut ilmeisesti olleet samaa mieltä. Se ei tosin Aitinaa enää haitannut, sillä hyväksyihän edes Kari hänet.

 

2166020.jpg

Illalla satoi kaatamalla, mutta sehän ei Aitinaa häirinnyt, sillä hänellä oli aivan muuta mielessä...

 

 

 

Tällainen oli siis ensimmäinen osa :D Toivottavasti piditte. Kommenttia saa (siis pitää) lähettää ja rakentava kritiikki on enemmän kuin tervetullutta. Seuraavan osan kirjoitan tässä lähiaikoina.