2192297.jpg

Kaksoset osoittautuivatkin varsin äänekkäiksi. Molemmat huuisvat ympäri vuorokauden pitäen vanhemmat kiireisinä. Eikä siihen huuton auttanut auttanut mikään. Yritettiin siinä lapsia syöttää ja kylvettää ja vaihtaa vaipat, mutta rääkyminen vain jatkui.

 

2192269.jpg

Vanhempien ajan mennessä kaksosten hyysäämiseen ei Gabrielalle jäänyt muuta vaihtoehtoa, kuin alkaa huolehtia itsestään. Fiksuna pikkutyttönä Gabriela maisteli vähän kaikenlaista, mutta tuli siihen tulokseen, että kissanruoka on paras.

 

2192337.jpg

Kolmen lapsen elättäminen ei tietenkään ole halpaa, joten Kari aloitti maalaamisen. Karin maalaamilla tauluilla saatiinkin hieman ylimääräistä rahaa ja perheen talous olikin jo hieman paremmalla pohjalla. Myös perheen kissat kantoivat kortensa kekoon aloittamalla työt viihdealalla.

 

2192364.jpg

Pikkulapset houkuttelivat myös tontille susia. Karilla oli monesti mennä hermot, kun sudet kaatoivat roskiksen, mutta ei hän silti uskaltanut mennä häätämään niitä pois. Ties miten vaarallisia ne ovat....

 

2192377.jpg

Koska Aitina ja Kari yrittivät kovasti huolehtia lapsista ja pitää sudet loitolla, ei kukaan huomannut, kun eräänä päivänä Shiroi pyöräytti maailmaan kolme suloista pikkupentua, jotka saivat nimet Poju, Jasu ja Helmi (valitettavasti en muistanut ottaa kuvaa). Siinä sitä sitten olikin taas vilskettä, kun kolme vilkasta kissanpentua viiletti pitkin lattioita.

 

2192380.jpg

Gabriela oli tietenkin aivan haltioissaan pienistä karvapalloista. Gabriela otti tehtäväkseen halailla jokaista pentua, jonka sai kiinni. Ajan myötä pennut oppivat kiertämään Gabrielan kaukaa...

 

2192388.jpg

Vihdoin tuli aika kasvaa. Ensimmäisenä Aleksi, josta tulikin varsin sievä (heti kun isä laski hänet sylistään ja äiti pääsi hiusten kimppuun...). Aleksi näytti myös perineen äitinsä silmien värin ja suipot korvat. Hiusten väri oli tosin peräisin isältä.                                                                                                      Luonne oli seuraavanlainen:   
sottapytty/siisti: 2
ujo/menevä: 7
laiska/toimelias: 10
vakava/leikkisä: 10
marisija/kiltti: 6

2192395.jpg

Ja sitten Helenan vuoro. Hänestä tulikin erittäin sievä. Täydellinen Aitinan kopio. Mahdollisuuksia perijäksi.
Pisteitäkin siunaatui muutama:
sottapytty/siisti: 2
ujo/menevä: 3
laiska/toimelias: 9
vakava/leikkisä: 7
marisija/kiltti: 4

 

2192434.jpg

Ja heti perään kasvoi Gabrielasta lapsi. Tarkoituksena oli järjestää hänelle syntymäpäivä juhlat, mutta se unohtui kaiken muun tohinan keskellä.

 

2192448.jpg

Perheen elämä helpottui silminnähden lasten kasvaessa. Gabriela osallistui innoissaan kotitöihin ja huolehtikin melkein kokonaan talon siivouksesta. Kaiken vapaa-aikansa hän sitten käyttikin lukemiseen. Koulukaan ei tietenkään fiksulle Gabrielalle ollut mikään ongelma, vaan läksyt tehtiin heti koulusta tultua ja numerot olivat kympin luokkaa.

 

2192465.jpg

Valitettavasti Helena vaikeutti asioita melkoisesti osoittatumalla järkyttävän uteliaaksi. Kaikki paikat piti tutkia vessanpönttöä myöten. Siinä taas riitti Aitinalla, Karilla ja Gabrielalla töitä, kun he yrittivät estää Helenaa satuttamasta itseään.

 

Siinä se osa sitten olikin. :D Valitettavasti huomasin juuri ettei minulla ole taaperokuvia Aleksista ja nyt he ovatkin jo lapsia... Harmi.