Sain sivujen muokkaukseen liittyvät ongelmat korjattua odotettua nopeammin, joskin se vaati yhden vähä unisen yön :D Joka tapauksessa kolmas osa ilmestyy nyt. Jostakin syystä kolmannen osan kuvat ovat vielä entisiäkin huonompia, vaikka ovatkin otettu samalla pelikerralla aikaisempien kanssa...

 

2171154.jpg

Toki sillä yhdelläkin hauskalla illalla oli seurauksensa. Aitina joutui useana aamuna juoksemaan vessaan oksentamaan. "En kai minä raskaana voi olla. Ei kai yhdestä kerrasta..." Raskaustesti varmisti Aitinan pelon todeksi. "Miten ihmeessä voin kertoa Karille tästä?"

 

2171879.jpg

Valitettavasti raskaus alkoi näkyä yllättävän pian. Aitina ei vielekään ollut keksinyt, kuinka kertoa Karille. Tällä hetkellä hänellä ei ollut parempia ideoita, kuin laittaa lihomisen syyksi jatkuva syöminen. Koko ajan Aitina kuitenkin tiesi, että hänen olisi parempi kertoa kuin antaa Karin itse selvittää asia.

 

2171890.jpg

Aitinaa hämmästytti ettei mies ollut huomannut raskautta aiemmin, sillä merkit olivat jo erittäin selvät. Eräänä iltana Aitina ajatteli, että nyt tai ei koskaan ja, kun Kari tuli kotiin juuri ostamansa kissanpennun kanssa. Aitina meni häntä vastaan. "Kari kuule... kun siis... no olet varmaan huomannut, että olen lihonut aika paljon ja... Minä olen raskaana!" hermostuksissaan AItina melkein huusi viimeiset sanat. Kari ei osannut muuta, kuin tuijottaa. "Se... siis... IHANAA!" Kari riemastui Aitinan ilmoituksesta aivan silminnähden. (Kissan mielipide perheenlisäyksestä näkyy vasemmassa alakulmassa xD)

 

2171894.jpg

Hetken päästä Kari oli jo polvillaan maassa "Aitina. Tulisitko vaimokseni?" Siinä oli raskaana olevan naisen sydän vähällä pysähtyä. "Tulen, tulen, tulen" Naimisiin ei ihan vielä mennä, mutta olivathan he kuitenkin nyt kihloissa.

 

2171963.jpg

Koska rahat olivat vähissä ja lapsi tuloillaan joutui Kari viettämään töissä aikaa kaksinverroin enemmin, kuin normaalisti. Onneksi pieni kissanpentu, joka oli nimetty Takuksi, piti Aitinalle seuraa Karin ollessa töissä.

 

2171967.jpg

Vihdoin koitti synnytyksen aika. Kari ei osannut tehdä mitään Aitinan huutaessa täyttä kurkkua keskellä olohuonetta.

 

2171968.jpg

Mutta eihän siinä ollut mitään hätää ja Aitina synnytti terveen tyttölapsen. Mutta millaisen lapsen. Tytön ihonväri on MUSTA!? Äidin ihonväri on valkoinen ja isän normaali ja lapsesta tuli musta? Mitä ihmettä Aitina on syönyt raskauden aikana? Kari ei ilmeisesti ainakaan hyväksynyt lapsen omituista ulkomuotoa. "Miksi? Miksi? Mitä pahaa minä olen tehnyt, että lapsestani tuli tuollainen?" Pikku tyttö päätettiin (tai Aitina päätti) nimetä Gabrielaksi.

 

 

Ja sitten kommenttia kiitos :D