Eli nyt sain sitten väkerrettyä tämän neljännenkin osan. Lukijoita on tuskin lainkaan, että pitänee alkaa mainostaa :D

 

2182797.jpg

Perheen kurjan rahatilanteen vuoksi Kari joutui viettämään kaiken aikansa töissä. Kodin ja Gabrielan hoito jäi siis Aitinan vastuulle. Usein Aitinan olisi melkein pitänyt revetä kahtia, kun vauva kiljuu sinapit vaipassa ja kodin vesiputket osoittavat mieltä. Eikö mikään riitä?

 

2183006.jpg

Ei Karista ollut töidenkään jälkeen paljon apua, sillä raskaasta työpäivästä väsyneenä Kari paineli suoraan nukkumaan.

 

2183025.jpg

Ja kuin ei sekään riittäisi, että koti oli kurjassa kunnossa. Aitina huomasi olevansa taas raskaana. Karia se uutinen tosin ilahdutti. Jos vaikka tällä kertaa syntyisi normaalin värinen lapsi.

 

2183036.jpg

Kaiken sen häsläämisen keskellä Kari ja Aitina saivat kuitenkin sen verran omaa aikaa, että ehtivät pitää pienimuotoiset häät joulukuusen alla. Eipä siinä ollut kuitenkaan suuremmille juhlille tai häämatkalle aikaa, sillä Gabriela kiljui jo viereisessä huoneessa ja vessassa tulvi.

 

2183055.jpg

Kaikeksi onneksi tuli vihdoin ja viimein Gabrielan aika kasvaa. Gabriela tietenkin peri äitinsä suipot korvat ja meripihkan väriset silmät. Kampauskin näyttää olevan äidiltä kopioitu. Luonne oli seuraavanlainen:

sottaisa/siisti: 1

ujo/menevä: 8

laiska/toimelias: 9

vakava/leikkisä: 2

marisija/kiltti: 7

 

2183066.jpg

Ja heti perään Takku kasvoi aikuiseksi. Komea kissa Takusta tulikin, joskin pentuajan rauhallisuus ei enää pätenyt, sillä Takku osoittautuikin varsinaiseksi pikkutuholaiseksi.

 

2183078.jpg

Kaikeksi onneksi perheen rahatilanne oli kuitenkin jo parempi ja Kari pystyi viettämään aikaa myös tyttärensäkin kanssa. Ja kyllä Kari olikin innoissaan, kun pikkutytön ensimmäinen sana oli isi.

 

2183105.jpg

Olikin hyvä, että Karilla jäi enemmän aikaa perheelle, sillä Aitinan voimat alkoivat olla lopussa. Raukka parka nukahteli, jopa lautaselleen.

 

2183112.jpg

Vaimonsa piristykseksi (ja seuraksi Takulle) Kari päätti hankkia uuden kissan, joka nimettiin Shiroiksi.

 

2183120.jpg

Eipä se paljon Aitinaa auttanut vaan hän kävi entistä huolimattomammaksi. Ei siinä pitkään mennyt ennen, kuin Aitina oli saanut aikaiseksi tulipalon unohdettuaan ruoan uuniin liian pitkäksi aikaa. Onneksi kukaan ei sentään loukkaantunut.

 

2183155.jpg

Ja heti tulipalon perään tuli Aitinan synnytyksen aika. Kari oli hoitamassa Gabrielaa eikä kuullut mitään.

 

2183207.jpg

Mutta mitä ihmettä? Aitina synnytti kaksoset. Musta ihoisen pojan, joka sai nimen Aleksi ja valkoisen tytön nimeltä Helena. Toki Aitina ja Kari olivat iloisia suloisista lapsukaisista, mutta heitä huoletti silti siittäisivätkö rahat näin suuren perheen elättämiseen.

 

2183219.jpg

Kaiken lisäksi kissat päättivät myös pienestä perheenlisäyksestä....