Toista osaa pukkaa :D Olisin kirjoittanut jo aikaisemmin ellei tuo plogin ulkoasu olisi vienyt kaikkea aikaani. Kuvat ovat yhtä huonoja, kuin aiemminkin, koska otin ne ennen kuvanlaadun korjaamista. Inspiraatio oli taas kateissa, joten eipä tästä kummoinen tainnut tulla.

 

2169259.jpg

Kari alkoi vierailla Aitinan luona yhä useammin. Sisälle taloonsa Aitina ei uskaltanut Karia kuitenkaan päästää, sillä talo oli yhtä pieni, kurja, röttelö, kuin silloin, kun Aitina sen rakensi.

 

2169105.jpg 

Karin vierailuajat eivät riippuneet vuorokauden ajoista. Mies saattoi pölähtää kyläilemään jopa keskellä yötä. Eikä Aitina tietenkään kehdannut ajaa komeaa miestä pois, josta piti niin kovasti.

 

2169132.jpg

Useimmiten tapaamiset venyivät niinkin pitkiksi, että Aitinan, joka työskenteli tällä hetkellä yövuorossa, joutui lähtemään taas väsyneenä töihin. "Nähdään myöhemmin!" Kari huikkasi naisen perään.

 

2169180.jpg

Jatkuvat yökukkumiset tietenkin vaikuttivat työpanokseen eikä pääsyä pois yövuoroista näkynyt. Potkut alkoivat jo lähestyä uhkaavasti. "Jos Kari vielä kerrankin herättää minut keskellä yötä..." Aitina kirosi hiljaa mielessään.

 

2169186.jpg

Huonon työtilanteen vuoksi Aitina joutui vielä työskentelemään läheisen puiston baaritiskillä. Palkka oli huonoa, mutta niin oli Aitinan rahatilannekin, joten ei kai siinä vaihtoehtoja ollut.

 

2169202.jpg

Seuraavan kerran, kun Kari uskaltautui Aitinan herättämään hän sai tosiaankin kuulla kunniansa. Aitina raivosi hämmentyneelle miesparalle täyteen ääneen. "Anteeksi, anteeksi" Kari pyyteli ja yritti rauhoitella vihaista naista. "Jos kerran haluat häiritä minua pitkin yötä voisit yhtä hyvin vaikka asua täällä!" Aitina huusi sen suurempia ajattelematta.

 

2169218.jpg

"Oikesti?" Kari oli aivan innoissaan ja halasi Aitinaa oikein kunnolla "Joo, kai...." Aitina mutisi hämillään. Ei hän aivan tätä ollut tarkoittanut, mutta rakastihan hän Karia, vaikkei tämä sitä vielä tiennytkään, joten mikäs siinä.

 

2169232.jpg

Karin tuomilla rahoilla taloa suurennettiin hieman. Kari menestyi myös hyvin poliisina ja rahaa satoi. Tosin Aitinaa suretti hieman ettei ollut vieläkään uskaltanut tunnustaa rakkauttaan Karille.

 

2169239.jpg

Eräänä iltana, kun he Kari ja AItina istuivat katselemassa TV:tä kari kietoi kätensä naisen hartioille. "Aitina... minä rakastan sinua" Aitina hämmästyi miehen sanoista eikä hetkeen osannut vastata mitään. "Niin minäkin. Siis sinua" Aitina sopersi saatuaan edes osan puhekyvystään takaisin.

 

2169247.jpg

Kari veti naisen syliinsä pitkään suudelmaan.

 

2169250.jpg

Illan päätteeksi pari päätyi vielä sängyn pohalle halailemaan.

 

 

Että sellainen tarina taas :D Jatkoa seuraa, kunhan inspis taas iskee.